divendres, 20 de gener de 2012

CURSA DE LECTURA


La importància de llegir
Sempre he cregut que llegir és una de les millors formes de coneixèr món sense necessitat de moure-n's d'una cadira. Llegint les persones podem descobrir noves paraules, noves formes d'expressió, podem fer volar la nostra imaginació, podem accedir a noves teories i opinions sobre multitut de temes i moltes coses més. Així, crec que podem dir sense quedar curts que llegir ens ajuda molt a formar-nos com a persones, a tenir opinions coherents sobre la gran quantitat de temes que avui en dia ens envolten, degut a la gran quantitat d'informació de que dispossem.
All leaders are readers, diuen en anglès. No se si llegir ens convertirà a tots en líders -supòs que no-, però segur que si ens ajudarà a convertir-nos en persones millors formades, més tolerants, més savies, disposades a intercanviar opinions, a acceptar-ne de divergents a les nostres...
Ja sigui en format llibre, diari, digital o qualsevol altre, s'ha de llegir. I quant més, millor!
A l'aula intentem que els nostres alumnes estiguen motivats a llegir i per això utilitzem diferents estratègies. Una d'elles és la cursa de lectura trimestral en la qual l'alumne que més llibres llig se li entrega un val per a material escolar i un llibre. En aquesta ocasió els guanyadors d'aquesta cursa han sigut: Rubén Bisquert (6é A) i Judith Gisbert (6é B) . Enhorabona als dos i a continuar gaudint de la lectura!!!

Cap comentari:

Publica un comentari